فخری زاده مهره کلیدی بمب سازی، بالاترین تروریست رژیم پس از قاسم سلیمانی کشته شد
امروز ۷آبان۹۹ پاسدار سرتیپ محسن فخریزاده کشته شد. بنا به گفته خبرگزاریهای رژیم نفرات دیگری هم همراه فخری زاده بوده اند که هنوز اسامی آنها مشخص نیست.
ترور فخریزاده ضربه استراتژیک به دستگاه اتمی رژیم است و آن را بهشدت تحت تاثیر قرار میدهد.
محسن فخریزاده که از ۳دهه پیش افشا شده بود از ۱۴ سال پیش در لیست تحریمهای بینالمللی بود. پاسدار سرتیپ فخریزاده رئیس سپند، بهاصطلاح سازمان پژوهشهای نوین دفاعی، مهرهٔ کلیدی بمبسازی سپاه پاسداران بود.
وی دارای تحصیلات کارشناسی ارشد مهندسی هسته ای است از ابتدای روی کار آمدن جمهوری اسلامی و تشکیل سپاه به عضویت سپاه در آمد و درحال حاضر درجه نظامی سرتیپ پاسدار را دارد.
با تشکیل “واحد تحقیقات ویژه اتمی“ (تیم ۳۲) در سال ۱۹۸۳ در مرکز تحقیقات سپاه پاسداران، فخری زاده از همان ابتدای تشکیل در این مرکز فعالیت خود را شروع کرد.
اولین بار شورای ملی مقاومت وجود سایتهای هسته ای ایران را افشا کرد.
سایت حکومتی عصر ایران: شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه ۱۷۴۷، نام محسن فخریزاده را تحت عنوان یکی از دانشمندان ارشد وزارت دفاع مطرح و اعلام کرد که خواهان مصاحبه با این دانشمند بوده است، اما ایران از پذیرش این درخواست خودداری کرده است… .
بررسی سوابق اخبار حول برنامه هستهیی نشان میدهد حتی فهرست سازمان ملل هم اولین مورد اشاره به نام فخریزاده نبوده است، بلکه در سالهای پیش از آن هم این نام از سوی مجاهدین و اندیشکدههای غربی مطرح شده است.
بهعنوان نمونه، در سال۲۰۰۴، مجاهدین در جریان یک نشست خبری ضمن انتشار برخی ادعاها در مورد فعالیتهای هستهیی جمهوری اسلامی، از محسن فخریزاده بهعنوان یکی از مقامهای ارشد وزارت دفاع و برنامه هستهیی نظام یاد کرد.
فخری زاده مهره کلیدی بمب سازی، بالاترین تروریست رژیم پس از قاسم سلیمانی کشته شد
فخری زاده از سال ۱۹۹۲ بعنوان عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه امام حسین سپاه، امکانات این دانشگاه را در جهت تحقیقات هسته ای بکار گرفت و تاکنون همچنان این سمت را دارد. و سپس رییس دانشگاه صنعتی مالک اشتر شد. و سپس و رییس سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) شد.
جمهوری اسلامی سالهای سال وجود فردی بنام محسن فخری زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) را كاملا مخفي نگاه ميداشت.
سازمان سپند ابتدا با نام مركز تحقيقات فيزيك Physics Research Center(PHRC) كار خود را در سايتی بنام شيان در منطقه جنگلی لويزان-تهران آغاز كرد.
در ارديبهشت ۱۳۸۲ فعالیت های هسته ای اين سايت لو رفت و رژيم جمهوری اسلامی در نگرانی از بازديد کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی بسرعت آنرا جمع كرد و آنرا در نقاط مختلف پخش نمود! وزارت دفاع سپس شروع به تغييرات جدي در منطقه شيان نمود.
فخری زاده مهره کلیدی بمب سازی، بالاترین تروریست رژیم پس از قاسم سلیمانی کشته شد
بعداز يكسال در خرداد ۱۳۸۳ بازرسان آژانس به شيان دسترسی پيدا كردند و با صحنه عجيبي روبرو شدند كه حتی خاك محل تا چند متر زير و رو شده بود تا چيزی برای آژانس مشخص نشود!
بعدها در سال۱۳۸۷ اسم اين مركز به آماد AMAD تغيير كرد. در محلی در خيابان مژده تهران مكان محفي جديدی فعاليتش را شروع كرد.
رژيم ناچار شد تغييراتی در سازماندهی آن بدهد و آنرا تحت عنوان پرديس دانشگاه مالك اشتر (دانشگاه نظامی وزارت دفاع كه مژده در جنب آن قرار دارد) دهد و محسن فخری زاده مهابادی را رئيس اين پرديس و معاون رئيس دانشگاه مالك اشتر معرفی كند در حاليكه تمام فعاليت هاي محسن فخری زاده همچنان با جانشين وزير دفاع مستقيما دنبال ميشد!
رژيم در سال ۱۳۸۹ اين مركز فرماندهي را به يك سازمان در وزارت دفاع ارتقا دادند و بنام سازمان سپند «سازمان پژوهشهاي نوين دفاعي » (سپند) يكي از سازمانهای وزارت دفاع رژيم شد و فخری زاده كه تا آن زمان با جانشين وزير دفاع كارهايش را پيش ميبرد بعنوان يكي از روسای سازمانهای وزارت دفاع مستقيما به وزير دفاع (كه آن زمان سرتيپ پاسدار احمد وحيدی بود) وصل شد و تا روز مرگ كارهايش با شخص وزير دفاع پيش ميبرد.
بنا به گزارشات از منابع مختلف علاوه بر محسن فخری زاده، تاکنون مصطفی احمدی روشن، مسعود علیمحمدی، داریوش رضایینژاد، مجید شهریاری و رضا قشقایی هم به نام دانشمند هسته ای ایران کشته شده اند.