تجمعات و درگیری مردم با عوامل حکومتی از درگیری هفت تپه تا بستن مسیر زاهدان و ..
اعتراضی امروز از کارگران هفت تپه تا بازنشستگان اهواز و رانندگان کاشان و تا بستن مسیر توسط مردم زاهدان و ..
حمله مزدوران رژیم به کارگران غیرنیشکری در هفتتپه
روز چهارشنبه ۲۶شهریور مزدوران رژیم در هفتتپه شوش به کارگران غیرنیشکری که در داخل شرکت تجمع کرده بودند، عوامل مزدور مدیریت این شرکت با سلاح سرد به کارگران اعتصابی حمله کردند و با فحاشی آنها را تحریک به درگیری کردند.
کارگران معترض در مقابل این حمله مقاومت کرده و مزدوران را فراری دادند.
شایان ذکر است که این افراد مزدور بطور مستقیم از جانب دادگستری و دادستانی شوش که بطور مستقیم فرامین خود را از قوه قضاییه میگیرند حمایت میشوند.
روز در نود و چهارمین روز اعتصاب، اراذل و اوباش اسدبیگی شمشیر به روی کارگران کشیدند.
جافرپور خواهر زاده جعفری چگنی رئیس دادگستری شوش با حمایت دایی خودش که همراه اسدبیگ هست امروز در ادامه اعتصاب که درون شرکت انجام شد به کارگران اعتصابی حمله کرد و با شمشیر به کارگران فصلی حمله کرد و انواع و اقسام فحش های رکیک و ناموسی و …به عزیزان عرب زبان داد.
این اقدام باعث خشم تمام همکاران شده. جافرپور و مسعود کثیر و امثالهم نوکران کارفرما هستن و از مسائل قومی برای حمایت از اسدبیگ استفاده میکن. الان همه ما متحدانه باید اینا رو بیرون کنیم و دوباره روزگار برادری و اتحاد رو به همه نشون بدیم. اول از همه باید جافرپور به سرعت از شرکت بیرون انداخته بشه.
فرار کردن اراذل و اوباش اسدبیگی بعد از واکنش شجاعانه و سریع همکاران اعتصابی!
جافرپور را در اتاقی پنهان کردند تا دست کسی به او نرسد.
تجمع اعتراضی گروهی از رانندگان تاکسی شهر کاشان
چهارشنبه ۲۶ شهریورماه شماری از رانندگان تاکسی شهر کاشان در اعتراض به گرانی قطعات و پایین بودن کرایه، در میدان ۱۵خرداد این شهر دست به تجمع اعتراضی زدند.
این رانندگان با در دست داشتن پلاکاردی تحت عنوان “از یاد رفته” اعتراض خود را نشان دادند.
تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته اهواز نسبت به سطح نازل مستمری مقابل اداره گل تامین اجتماعی خوزستان
روز سه شنبه 25 شهریور،جمعی از کارگران بازنشسته اهواز برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به سطح نازل مستمری دست به تجمع مقابل اداره کل تامین اجتماعی خوزستان در کلانشهر اهواز زدند.
مطالبات بازنشستگان به قرار زیر است:
-اجرای بدون تنازل ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی،
– افزایش مستمریها به اندازه سبد هزینهها،
– افزایش حق مسکن به اندازه هزینههای واقعی مسکن،
– ارتقای خدمات بیمه پایه و رفع نیاز به بیمه تکمیلی
– و تجدیدنظر فوری در فرمولها و محاسبات همسانسازی.
تجمع کنندگان گفتند: اجرای ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی یعنی افزایش قانونی مستمریها به مراتب از اجرای همسانسازی مهمتر است؛ درحالیکه نرخ سبد معیشت از هفت میلیون تومان عبور کرده است، نمیتوانیم به دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومانِ همسانسازی دلخوش باشیم؛ چگونه باید در این گرانیها و تورم، هزینههای زندگی خود و خانوادههای خود را تامین کنیم؟! بیایند حقوق ما را به دلار حساب کنند تا مشخص شود ما چقدر زیر خط فقر هستیم!
یک کارگر بازنشسته اهوازی با تاکید بر اینکه بایستی همه هزینههای درمانی بازنشستگان رایگان باشد،اضافه کرد: سی سال حق بیمه به حساب تامین اجتماعی واریز نکردهایم که امروز نتوانیم حداقلهای زندگی خود را تامین کنیم یا از پس هزینههای درمان بربیاییم
اعتراض جمعی از اهالی زاهدان نسبت به عدم توزیع کپسول گاز با بستن خیابان
روز چهارشنبه ۲۶ شهریور، جمعی از اهالی زاهدان برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم توزیع کپسول گاز دست به مسدود کردن یکی از خیابان های این شهر در استان سیستان و بلوچستان زدند.
تجمع اعتراضی اهالی سرقنات ایذه نسبت به وضعیت نامناسب بهداشتی منطقه
روز چهارشنبه ۲۶ شهریوربرای چندمین بار، جمعی از اهالی سرقنات ایذه برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به وضعیت نامناسب بهداشتی منطقه و بی خیالی مسئولان ذیربط دست به تجمع مقابل شهرداری این شهر دراستان خوزستان زدند.
یکی از تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفت: باتوجه به فقر وعدم امکانات و عدم توجه شهرداری شهر به مناطق پرجمعیتی مثل سرقنات در محاسبات عمرانی شهر، مردم این منطقه برای چندمین بار متوالی دست به اعتراض زدند.
وی افزود: مردم این منطقه همچنان درگیر معضلاتی مانند بحث دپوی زبالهها و رهاسازی آنها در دهانهی قناتهای تاریخی شهر و همچنین فاضلابی هستند که در زمینهای این محلات رها میشود.
ادامه اعتراضات کارگران پیمانی بیمارستان دهدشت نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق
روز سه شنبه ۲۵ شهریور،کارگران پیمانی بیمارستان دهدشت برای باری دیگر صدای اعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق بلند کردند.
یکی از این کارگران شرکتی معترض بیمارستان دهدشت در استان کهگیلویه و بویراحمد بنمایندگی از ۵۰ همکارش به خبرنگار یک رسانه محلی گفت:ما نیروهای خدماتی دوشادوش سایر پرسنل پرستاران، پزشکان در بخشهای مختلف اورژانس، کرونا و… مشغول به خدمت هستیم ولی ۵ ماه بود که یک ریال حقوق دریافت نکرده بودیم.
پس از پیگیری های زیاد و بی توجهی از سوی مسوولان و رسانه ای شدن مشکل،بالاخره پیمانکار ۲ماه حقوق کارگران را پرداخت کرد ولی از برج ۲ تا حال را یک ریال پرداخت نکردند.
وی افزود:نماینده پیمانکار هم می گوید تا الان حقوق و بیمه کارگران را از جیب خود داده ایم ولی اگر دانشگاه تا پایان سال هم بودجه ای به ما ندهد یک ریال به کارگران پرداخت نمی کنیم!
این کارگر معترض با اشاره به اینکه بی صاحبترین نیروهای بیمارستان،همین نیروهای شرکتی خدماتی,است،گفت:پیمانکار،بیمارستان،شبکه بهداشت،دانشگاه علوم پزشکی هیچکدام توجهی به ما نمی کنند،اگر این موضوع ادامه پیدا کند همه دست از کار می کشیم.