اشد مجازات برای هرکس که علی خامنه ای را با چاقو، قمه، چماق، اسلحه بترساند
نزدیکی سالگرد قیام آبان ترس و وحشت همه ارکان نظام را در خود گرفته است. نمایندگان ولایی هم که بیشتر به فکر ولی فقیه هستند در یک طرح پشنهادی که با امضای ۵۳ نماینده امضا شده بود طرحی به مجلس دادند که:
«کسانی که به هر شکل از انحا با سلاح سرد و یا سلاح گرم و یا هر وسیله دیگری موجبات ترس، وحشت، تهدید، زورگیری در مکانهای عمومی و خصوصی، فضاهای عمومی و خصوصی، با چاقو، قمه، چماق، اسلحه با وسائط نقلیه و یا پیاده، فردی و یا جمعی مرتکب اینگونه جرم و جنایت میشوند به اشد مجازات مندرج در قانون مجازات اسلامی محکوم و رسیدگی به اینگونه جرم و جنایت خارج از نوبت حتی در روزهای تعطیل هم رسیدگی خواهد شد» (تابناک. ۱۸آبان۹۹).
اشد مجازات برای هرکس که علی خامنه ای را با چاقو، قمه، چماق، اسلحه بترساند
منظور از اشد مجازات احکام زیر است:
۱ـ اولی حکم اشد مجازات اعدام است که به همه آنها تعلق میگیرد.
۲ـ به این اتهام خارج از نوبت و حتی در مواقع تعطیلی، بهصورت سریع رسیدگی شده و حکم برای آنها صادر میشود.
۳ – اگر ولی فقیه خیلی بترسد مانند نوید افکاری خارج از قوانینی که ولی فقیه دارد زودتر اعدام میشود.
۴ – و خلاصه خیلی از قوانین ترسناک دیگر
اینکه چرا نمایندگان ولایی ناگهان از استیضاح روحانی و وزرایش بیرون آمده و به ترسهای ولی فقیه پرداختند به قرار زیر است:
۱ـ ترس از مسلح شدن جوانان و شکلگیری مقاومتهای مسلحانه در برابر حکومت، این موضوع را کشف هزاران قبضه سلاح در آستانه قیام آبان مشخص میکند.
۲ـ گوشمالی و مجازات تعدادی از عناصر سرکوبگر به وسیلهٔ جوانان شورشی
۳ـ وضعیت انفجاری جامعه و وحشت حاکمیت از بروز قیامی در ابعاد یا بزرگتر از قیام آبان
اشد مجازات برای هرکس که علی خامنه ای را با چاقو، قمه، چماق، اسلحه بترساند
این نمایندگان مطلع نیستند که قانون ضدبشری مجازات اسلامی در سال۱۳۷۰ مادههای مشخصی را برای این منظور به تصویب رسانده است.
بهعنوان مثال در مادهٔ ۱۸۳ مینویسد: «هر کس که برای ایجاد رعب و هراس و سلب آزادی و امنیت مردم دست به اسلحه ببرد، محارب فیالارض و مفسد فیالارض میباشد. بر اساس تبصرهٔ ۳مادهٔ فوق میان سلاح سرد و سلاح گرم فرقی نیست.
مادهٔ ۱۸۶: هر گروه یا جمعیت متشکل که در برابر حکومت اسلامی قیام مسلحانه کند مادام که مرکزیت آن باقی است تمام اعضاء و هواداران آن، که موضع آن گروه یا جمعیت یا سازمان را میدانند و بهنحوی در پیشبرد اهداف آن فعالیت و تلاش مؤثر دارند محارباند اگر چه در شاخه نظامی شرکت نداشته باشند.
این همان قانونی است که فلاحیان با استناد به آن میگفت حتی اگر کسی برای خانهٔ تیمی مجاهدین نان خریده باشد، حکمش اعدام است.
بنابراین مشکل این رژیم نداشتن یا کمبود قانون برای مجازات نیست بلکه بیش از آنچه که نیاز دارد، قوانین ضدبشری از تصویب گذرانده است.
مشکل حاکمیت در آنجاست که دیگر این قوانین کارآیی ندارد و جوانان شورشی را نمیترساند.
مردم و جوانان ایرانزمین دریافتهاند که تنها راه مقابله با زورگوییها و جنایتهای این حاکمیت قرون وسطایی، مسلح شدن و مجازات آمران و عاملان سرکوب است.
بدیهی است ارائهٔ چنین طرحهایی در مجلس بیش برای دلداری و ترسهای ولی فقیه است. و جوانان میهن با این طرح ها بر عزم خود برای سرنگونی ملاها استوارتر میشوند.